Uurroosters – Lessenoverzicht

UPDATE 29/3/2020: Scenario 2 als we na de “Corona crisis” terug kunnen opstarten op 4 mei – onder voorbehoud en in het beste geval dus.

VOORSTEL SCHEMA NAJAAR 2020

Je kunt dus zelf volgen wanneer er lessen zijn en wanneer niet.

Wil je een weekje weg? dan volg je de les voor de eerste keer op zondag. De maandag, woensdag, donderdag en zaterdag (van dezelfde week) + zondag erop, maandag erop, woensdag erop kun je overslaan. Zaterdag de week daarop heb je voor de laatste keer nog de nieuwe les.

Als er vakantie is (voorbeeld herfst/Kerst/krokus/pasen) dan schuiven de lessen 1 of 2 weken door, maar voor de mensen die niet op reis zijn is er een extra vervang programma voorzien (speciale extra oefenavonden – dansavonden rond het tijdstip van jullie lessen).

CURSUSLESSENjan20

Extra Uitleg 

Programma’s tot en met derde jaar zijn verplichte programma’s van de sportfederatie dansliga, dezelfde programma’s worden gegeven in alle dansclubs en dansscholen van dansliga over heel Vlaanderen.

Vanaf brons jaar bouwt GEVADA prachtige dansfiguren uit en ligt de klemtoon op stijlvol dansen.

* clubjaar = volledige grondige herhaling van 1ste-2de-3A-3B , ideaal voor wie nog niet zeker genoeg is om naar brons te gaan. Kan ook gecombineerd worden met brons, zie onder voor de speciale voorwaarde

* brons light te Wingene is combinatie van herhaling van figuren tot en met 3de jaar, met tussenin paar nieuwe figuren van brons (kan gecombineerd worden met clubjaar ofwel brons zelf, zie onder voor speciale voorwaarde)

* brons is het standaard vervolg op het volledige derde jaar (3A+3B), en beslaat meerdere jaren

* zilver plus: voor al wie de gewone lessenreeksen zilver voltooid heeft (de 6 reeksen) en graag nog op een rustige manier alles wil herhalen met af en toe een compleet nieuwe figuur (max 2 nieuwe blokken) per lessenreeks

Kortingen meerdere cursussen

Combinatie hogere jaren = 2de cursus aan 33% korting

  • clubjaar + brons light
  • clubjaar + brons
  • brons + zilver
  • zilver + goud

Combinatie gewone cursus en swing cursus = 33% korting op 2de cursus

  • basiscursus (eender welk jaar) + swingcursus
  • topclass + andere lessenreeks