Improvisatie sessies dans en beweging

Nieuw bij Gevada vanaf do 12 sept

in de improvisatie sessies word je aan de hand van technieken uit onder andere de Klein Technique, yoga, somatic practice, en Bartenieff begeleid in het aankomen in het lichaam en in de ruimte. Deze gaan van deep stretching tot ‘shaking’ en speelse oefeningen om de ruimte bewust te ervaren.

 

‘To expand’: het verruimen is een sleutelbegrip in het werken met beweging met het lichaam en met de lichamen van anderen, met de ruimte en de waarneming ervan. Op het tempo van en met de ervaring binnen de groep krijgen de participanten de kans om hun eigen bewegingstaal te ontdekken en hun eigen waarneming ten opzichte van de andere deelnemers, de ruimte en het eigen lichaam te verruimen.

 

Als een groep bewegers of dansers op regelmatige basis samen beweegt en zoekt, onstaat er spontaan een eigen taal en dynamiek. Naargelang krijgen deze een bijsturing, zodat het begrijpen van de dynamieken in het werk geintegreerd kunnen worden. Zo ontwikkelt niet alleen elke beweger op zich maar kan de groep en de taal van de groep ook groeien.

 

Voor iedereen die nieuwsgierig en open is om zijn, haar of hun eigen lichaamstaal te leren kennen en om het speelse kind in zich los te laten in een groep waar ze zich veilig voelen.

Nieuwe startdatum do 12 sept 20u30

Vanaf 18 jaar

€ 180 + € 7 verzekering voor heel het sportjaar (september – eind mei) – mogelijks te betalen in schijven
€ 180 + € 10 verzekering (+18jr)  voor heel het sportjaar (september – eind mei) – mogelijks te betalen in schijven
Combinatie tussen Urban, Modern, Ballet, Dancehall, Clipdance, high heels, showteam en Breakdance: 22,22% korting op je 2de cursus

 

Charlotte Pauwelyn is een cross-disciplinary kunstenares met een achtergrond in beeldende kunsten.

Haar eerste stappen in de dans heeft ze in Brussel in 2007 gezet door het volgen van verschillende workshops. Deze ontdekkingstocht heeft ze vanaf 2008 verder onplooit in Berlijn waar ze onder andere ook de Klein Technique, lessen in de Bartenieff Fundamentals, somatic practice en verschillende workshops choreographie volgde. Sinds 7 jaar is de dans in haar creaties meer en meer op de voorgrond gekomen en heeft ze haar eigen solo-performances gecreëerd, waarvoor ze ook de soundtracks componeerde. Tot 2023 leefde en werkte ze in Berlijn waar ze samenwerkte met onder andere Furutani Michiyasu, Joske Beckers en Karina Suarez Bosche.Daarnaast was ze ook guest performer voor Abraham Hurtado, Tomomi Adachi en Zorka Wollny.

 

Eerste les mag je gratis proberen

Inschrijving is pas definitief na betaling