Zumba®

Zumba – je kan elke week aansluiten

Vele malen besmettelijker dan de Mexicaanse griep en jaren eerder ontstaan in Miami, is ZUMBA® eveneens de oceaan overgestoken. Maar geen paniek, Zumba® is helemaal niet gevaarlijk, maar wel verslavend. Want je voelt je prettig tijdens de work-out, zalig na afloop ervan, en steeds beter tussen 2 Zumba® sessies door in naarmate je het vaker doet. Is dat eigenlijk met andere danslessen ook niet zo? Zou wel moeten. Hoe dan ook, GEVADA heeft resoluut de Zumba® kaart getrokken met de bedoeling deze bewegingsvorm zo ruim mogelijk aan te bieden, met de beste begeleiding en omkadering.

De Zumba® company: Dit is niet zomaar Janneke en Mieke. Zij zijn in alles heel professioneel en de kwaliteit van wat zij aanbieden is doordacht en gedegen. Zo ook de cursussen waarin zij Zumba® instructors opleiden. Bovendien is het zo dat mensen die Zumba® gaan volgen zeer snel achterhalen waar het beter is. Bij GEVADA zit je in ieder geval goed. Zumba® is een gepatenteerde merknaam die niemand mag gebruiken zonder toestemming van Zumba® company. Gerechtigd zijn enkel de mensen die een instructur opleiding gevolgd hebben.

ZUMBA® = DANSEN

DANSEN DOE JE HET LEUKST IN EEN DANSSCHOOL

DANSEN LEER JE MET EEN DANSLERAAR

JE DANSSCHOOL HEEFT SUPERGOEIE GEDIPLOMEERDE

DANSLERAARS

DOE DUS ZUMBA® IN JE DANSSCHOOL

Programma 2024 Oostende

maandag 19u – vanaf 15 jan 2024 doorlopend tot mei 2024

(uitgenomen schoolvakanties) – nieuwe start kan wekelijks

Vanaf 9 sept start het 2de semester

 

allereerste probeerbeurt €7

kaartsystemen:

– 75 euro voor 10 beurten

– losse beurten zonder kaart = 8 euro

 10 euro optionele verzekering voor volledig sportjaar 

Kaarten zijn een jaar geldig. Er is dus kans genoeg om de beurten op te gebruiken.

 

Onze lesgever is naast erkend Zumba® leraar ook een effectieve dansleraar trainer A, wat technisch (latijns Amerikaanse dansen) en didactisch nog steeds de beste combinatie en een groot voordeel is !!

Een combinatie tussen aerobics en latinodansen (salsa,samba,ccc…)

Conditiedans zonder partner, alle leeftijden

 

(2010)

OOK DANSSCHOOL GEVADA WERKTE MEE AAN DE OPDRACHT VAN SHAKIRA OM ZOVEEL MOGELIJK MENSEN WAKA WAKA TE LATEN DANSEN, HOE MEER DANSERS, HOE MEER STEUN AAN HET GOEIE DOEL