Huisreglement

 1. Het is niet toegelaten met de schoenen van buiten op de parketvloer te komen. Je brengt je schoenen waarmee je gaat dansen, mee van thuis en je wisselt die om in de hall of in de zaal. (behalve de nieuwe leden die voor de eerste keer met GEVADA kennismaken.)

 

 1. Geen kauwgom in de dansstudio, niet bij de dansers en niet bij de ouders.

 

 1. De lessen starten steeds op tijd. Zorg dat je tijdig aanwezig bent.

 

 1. Kom in gepaste danskledij:

STIJLDANS

 • Makkelijke en deftige kledij
 • Aangepaste dansschoenen (zie punt 1)

URBAN EN JEUGD

 • Aangepaste danskledij, bij voorkeur zwarte sportbroek en zwarte dans T-shirt GEVADA
 • Aangepaste dansschoenen (zie punt 1)
 • Lang haar zit vast in een staart

BALLET

 • Wie deelneemt aan de balletlessen draagt hiervoor de aangepaste balletkledij
 • Aangepaste balletschoenen
 • Haar zit vast in een dotje
 • NOG AF TE STEMMEN IN DE LES

 

 1. Het is niet toegelaten te filmen in de les (zonder toestemming van de lesgever).
  De toestemming moet vooraf duidelijk aangevraagd worden.

 

 1. Eigen consumpties meebrengen is niet toegelaten m.u.v. de fitness dansgroepen.
  In elke dansstudio of danszaal is er een bar met dranken aan democratische prijzen.
  Jongeren zonder begeleiding kunnen een afsluitbaar flesje water meebrengen.

 

 1. Ouders kunnen in de bar blijven wachten. Eigen drank is in dit geval niet toegestaan. Het storen van de lessen of de dansers is uit den boze.

 

 1. Niemand blijft in de toiletten of de kleedkamer of de hall rondhangen.

 

 1. Alle leden kunnen tijdens de danslessen door het bestuur toevallig gefotografeerd worden. Het accepteren van dit regelement houdt in dat je ook akkoord gaat met het gebruik van deze foto’s voor publicitaire doeleinden. Alle leden worden verondersteld daarmee stilzwijgend toe te stemmen, tenzij ze ons uitdrukkelijk meedelen dat ze dit niet wensen.

 

 1. De dansschool is niet verantwoordelijk voor diefstal.

 

 1. Een abonnement of lessenreeks is strikt persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan anderen. Bij ongeval of ziekte wordt een waardebon opgemaakt voor de volgende lessenreeks. Lidgeld wordt nooit terugbetaald.

 

 1. De extra dans-oefenavonden zijn alleen voor eigen leden. Niet-leden worden alleen toegelaten na aanvraag bij het bestuur. Liefst via mail vooraf.

 

 1. Leden van de stijldans-cursus hebben recht op een gratis privaatles voor hun openingsdans. Dit voordeel vervalt wanneer ze geen les meer volgen.

 

 1. Bij inschrijving vragen we uw persoonlijke gegevens, deze gegevens worden intern bijgehouden voor onze administratie, we respecteren je privacy, verkopen je gegevens niet en sturen je geen spam, beloofd! Je kan je gegevens bij ons kantoor te Oostende steeds bijwerken

 

 1. Elke vorm van lichamelijk grensoverschrijdend gedrag kan niet. Er is daarvoor een laagdrempelig aansprekingspunt (0486/27 52 38)

 

 1. We zijn gevestigd in een woonwijk. We vragen dan ook met aandrang om hier rekening mee te houden en na 22u de stilte te bewaren en vooral niet te roepen of te claxonneren. Ook niet bij het wegrijden van de parking of bij het roken op de oprit. Denk aan de buren die mogelijks slapen en recht hebben op hun rust.